Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
ÒPERA
KURSAAL - SALA GRAN
MANON LESCAUT
de Giacomo Puccini

'MANONT LESCAUT' VA SER EL PRIMER GRAN ÈXIT DE PUCCINI. UNA OBRA PODEROSA I COMMOVEDORA 

Ambientada en l'època històrica coneguda com 'la Regència', a França (1715-1721), la història d’aquesta òpera és un fidel reflex de la hipocresia d'una societat corrompuda a tots els nivells. 

Manon Lescaut és una jove a qui la seva família ha decidit tancar en un convent, però abans d'arribar-hi coneix Des Grieux. S'enamoren i fugen. Però en el segon acte veiem la noia com a mantinguda del ric Geronte di Ravoir, que li dona la vida luxosa que a ella li agrada. De nou decideix fugir amb Des Grieux, el seu amor genuí, però és arrestada abans de poder-ho fer. És condemnada a ser deportada a Louisiana, on acaba morint en ple desert al costat del seu amor, amb un dels finals més plens de dramatisme de tot el repertori.

'Manon Lescaut' explora temes com l'amor, l'ambició i la influència corruptora de la riquesa i el luxe. Una història sobre la vanitat humana que conté moments de gran bellesa i dramatisme com les àries de Manon “In quelle trine morbide” i “Sola, perduta, abbandonata”. 

DURADA
03:00h
DIRECCIÓ MUSICAL

Elio Orciuolo

DIRECCIÓ D’ESCENA I VESTUARI

Carles Ortiz

SOLISTES

Berna Perles
Enrique Ferrer
Milan Perišić
Jorge Juan Morata
Juan Carles Esteve
Carles Ortiz
Laura Obradors
Quim Cornet
Oriol Luque
Alejandro Chelet
Lluís Vergés

ORQUESTRA

Orquestra Simfònica del Vallès

COR

Cor Amics de l'Òpera de Sabadell

Organitza
PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador
ET POT INTERESSAR
ÒPERA
dimecres, 1 de maig - 18:00 h