Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
MARC PARROT
‘Els fets i l’atzar’

Al Marc Parrot li escauen moltes etiquetes (cantant, músic, compositor, productor...) i en cada una de les seves facetes té un extens currículum i un prestigi guanyat al llarg de molts anys. En el món musical català el Marc és un referent en molts àmbits, i entre projectes i encàrrecs compon, grava discos i actua. Entre el 1993 i el 2004 va publicar quatres discos en castellà; el 2005 ho va començar a fer en català i des de llavors en porta gravats vuit, el més recent dels quals és el que ha tret aquest 2022, “Els fets i l’atzar”. I entremig de tot això, a final de la dècada dels noranta, el seu èxit inesperat, intens i efímer, encarnant El Chaval de la Peca.

La promoció del seu nou disc diu que a “Els fets i l’atzar” “es conjuguen la lírica i la profunditat de les lletres amb l’experimentació dels sons”. I que de tot plegat “l’artista en fa sorgir cançons boniques, senzilles i directes”. Traduït vol dir una nova entrega per afegir al seu repertori i una nova oportunitat de deixar-nos seduir per la tendresa de les seves cançons, tal com ho vam fer quan va visitar El Club de la Cançó l’any 2013.


MARC PARROT TORNA AL KURSAAL PER PRESENTAR EL SEU DARRER TREBALL

DURADA
01:15h
VEU I GUITARRES

Marc Parrot

TECLAT I VEUS

Dani Ferrer

BAIX, BATERIA I VEUS

Lluís Cartes

Organitza
PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador