Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
MASSA TARD, MASSA
de Pau Vilaseca

‘Massa tard, massa’ és un musical concebut pel jove músic solsoní Pau Vilaseca, quan estava cursant segon curs de batxillerat. A més d’escriure’n el guió i les cançons, es va proposar posar-lo en escena amb música interpretada en directe, 11 músics i 11 actors. Va reunir tot l’equip humà que es necessita (actors, músics, directors, coreògrafs, tècnics..) i després de mesos d’assaig el desembre passat es va estrenar amb molt èxit al Teatre Comarcal de Solsona.

Nova Orleans, anys 20 en plena llei seca, un modest bar serveix per encobrir els negocis il·legals del seu propietari. Quan l’amo té problemes amb la màfia, se’n desentén i carrega la responsabilitat al seu fill a qui obliga a assumir-ho amb amenaces i coaccions. El noi haurà d’enfrontar-se a una realitat que no coneix, uns problemes que no ha provocat... Enmig de la tensió apareix una noia disposada a ajudar-lo. Amb ella descobrirà la solidaritat i també l’amor.

El swing i el jazz es fusionen en aquesta història de por, secrets i misteris.

DURADA
01:10h
LLIBRET, LLETRES, MÚSICA, ORQUESTRACIÓ I DIRECCIÓ MUSICAL

Pau Vilaseca

DIRECCIÓ ESCÈNICA

Cesc Boix i Mari Prat

INTÈRPRETS

Pol Solé, Dani Solé, Anna Roca
Paula Jané, Júlia Sala, Ricard Llutart
Núria Cardona, Júlia García, Eladi
Sànchez, Roger Davins, Clàudia Pérez

MÚSICS

Laia Ribalta (flauta)
Anna Agut i Meritxell Riera (violí)
David Colell i Pol Blanca (trompeta)
Ferran Colell (saxo)
Moi Riba (trombó)
Mònica Mendoza (piano)
Kiku Solé (guitarra)
Guillermo Morales (baix)
Marc Casaldàliga (bateria)

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador