Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
MAYTE MARTÍN
'Tiempo rubato'

En aquest espectacle d’intensa càrrega emocional, Mayte Martín s’acompanya de la seva guitarra i un quartet de corda clàssica per bategar un altre cop com a cantautora.

‘Tempo rubato’ és un projecte basat en temes propis amb arranjaments del mestre Joan Albert Amargós. Un registre sonor d’emocions que s’ha anat gestant durant 20 anys, sumant vivències.

El Quartet Quixot és el company de viatge escollit per Mayte Martín per salpar rumb a l’emoció a bord d’una sèrie de grans temes amb una sonoritat i un caràcter sense precedents per la seva barreja natural de sons flamencs i clàssics.

En aquesta fusió de sensibilitats, la ‘bailaora’ Patricia Guerrero, com a convidada especial en aquest concert, dibuixa amb el seu cos totes les emocions que conté ‘Tempo rubato’. D’aquesta manera s’esdevé una comunió màgica i commovedora entre allò visual i allò sonor.

DURADA
01:30h
VEU I GUITARRRA

Mayte Martín

CONVIDADA ESPECIAL

Patricia Guerrero, ‘bailaora’

MÚSICS

Violí: Dani Cubero i  María Sanz

Viola: Bernat Bofarull 

Violoncel: Amat Santacana 

Guitarra: Ximo Clemente i  Alejandro Hurtado 

Percussió: Vicens Soler

ARRANJAMENTS

Joan Albert Amargós

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador