Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Música
Dansa
MAYUMANA
'Currents'

UNA DE LES COMPANYIES DE DANSA I PERCUSSIÓ
MÉS PRESTIGIOSES DEL MÓN, A MANRESA!


La mítica companyia israeliana Mayumana farà parada al teatre Kursaal de Manresa en doble sessió els dies 27 i 28 de gener de l’any vinent en el marc de la gira de presentació del seu darrer espectacle, 'Currents', un impressionant muntatge de dansa, percussió i sons electrònics.

'Currents' va ser creat per al Festival de la Llum de Jerusalem i està inspirat en la disputa històrica que van mantenir els dos empresaris i inventors, Thomas Alva Edison, creador del corrent continu, i Nikola Tesla, creador del corrent altern, a finals del segle XIX. A l'escenari s'hi mostra dansa i percussió en un viatge d’aquests dos sectors enfrontats, tots dos amb estètiques artístiques diferents, que mostren el que sembla una disputa dialogada amb llums i sons propis.

Mayumana té una trajectòria de 26 anys d'activitat. Des de l'any 1995, el grup (que va començar amb quatre membres i en l'actualitat compta amb més de 800 artistes de tots els punts del planeta) ha estat constantment de gira, amb milers d’exhibicions i espectadors arreu del món.

 

ATENCIÓ: 
PREU PER A MAJORS DE 16 ANYS:
-dijous, 28 €
-divendres, 35 €

Les entrades per a menors de 16 anys seran a 20 €.

ENTRADES
DATES
dijous, 27 de gener de 2022 - 19:00 h
divendres, 28 de gener de 2022 - 20:00 h