Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Circ
MDR - MORT DE RIURE
Los Galindos

'MDR' és una farsa per incomodar i divertir, per posar en qüestió l’arbitrarietat de la justícia des del nostre quotidià: els pallassos i el circ. A través d’aquesta experiència hilarant i aterridora, traspua una història d’amistat sincera i aspra, provocada per un sentiment de responsabilitat i de culpa.

UN ESPECTACLE DE CARRER PER MORIR DE RIURE AMB UNA DE LES COMPANYIES CATALANES DE MÉS RENOM INTERNACIONAL

Melon, Mardi i Rossinyol s’enfronten a un atzucac inesperat. La seva naturalesa indòmita i maldestre i la necessitat d’existir els aboquen a una obra improbable, on el riure, el plaer i la fantasia són el motor. De manera paradoxal, potser arribaran a provocar el desig de morir de riure.

Los Galindos és una companyia que neix al 1991 fruit d’una sinergia de recerca inquieta i energia jove en la creació col·lectiva. Inspirats per la poètica i l’imaginari fantàstic del Circ, la companyia ha desenvolupat un projecte artístic amb segell propi. Implicats en àmbits formatius i de divulgació, han projectat la seva activitat internacionalment amb quinze espectacles de creació.

La companyia va rebre el Premi Nacional de Cultura 2016 a la trajectòria; l’espectacle va ser Premio del Público TAC, Premi Especial del Jurat Zirkólica, Premi Teatre Barcelona a millor espectacle de circ i clown, i Premi de la Crítica 2021 a millor espectacle de circ.


Espectacle recomanat a partir de 12 anys 

Punt de trobada de l'espectacle - Baixada de la Seu de Manresa (davant dels antics jutjats de Manresa)

ENTRADES
DATES
dissabte, 11 de maig de 2024 - 19:00 h