Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
TEATRE
KURSAAL - SALA PETITA
MEMÒRIA DE LES OBLIDADES
de Tecla Martorell
ENTRADES
15,00
12,00
6,00

A la mort del dictador Franco, el país va invertir molts esforços a fer el trànsit a la democràcia en pau i oblidà el patiment de moltes persones que tenien els seus familiars en fosses comunes. Famílies senceres van invertir temps i diners intentant trobar els cossos per dignificar-los, sense èxit.

Darrerament, entitats i associacions han recollit aquestes demandes i s’han fet ressò d’aquesta necessitat, que a la vegada pretén aixecar la pols d’un capítol de la nostra història. Amagar, oblidar o distorsionar el passat no és un bon solatge per aixecar-hi el futur. Només s’aprèn de la història quan es coneix.

Interpretada per l’actriu Rosa Andreu i amb música del manresà Ferran Barrios, l’obra ‘Memòria de les oblidades’ es fonamenta en la documentació facilitada pels historiadors del Fòrum de Tar-ragona per la Memòria, i recrea la vida de quatre dones empresonades a la presó de les Oblates i recorda l’única afusellada que encara roman a la fossa comuna de la ciutat.

DURADA
01:05h
DIRECCIÓ

Joan Pascual

INTÈRPRET

Rosa Andreu

MÚSICA ORIGINAL

Ferran Barrios

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador
ET POT INTERESSAR
TEATRE
dijous, 3 d'octubre - 20:00 h
TEATRE
dijous, 31 d'octubre - 20:00 h
TEATRE
dijous, 28 de novembre - 20:00 h
TEATRE
dissabte, 30 de novembre - 21:00 h