Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
MIGRARE
de la Companyia Maduixa

Quatre dones i un espai buit. Buit, però minat d’obstacles i fronteres invisibles, d’odis irracionals i prejudicis. Elles van haver de deixar la seva terra d’origen i, ara, el país d’arribada les rebutja. Elles el transiten buscant el seu lloc. Un lloc on poder viure, on romandre, on arrelar, on poder ser. Un lloc al qual poder denominar “llar”. Només demanen això. I lluitaran per a aconseguir-ho. Aquest espectacle és la seva lluita. La lluita de dones fortes, valentes i, sobretot, resilients.

Nascuda a Sueca el 2004 de la mà de Joan Santacreu, la Cia. Maduixa elabora creacions artístiques de sala i de carrer per a tots els públics. La utilització de les xanques com a element clau per a explicar una història s’ha convertit en un element que caracteritza i defineix la companyia. Les seves creacions han estat guardonades
amb més d’una vintena de premis, entre ells, tres Premis MAX o quatre premis FETEN. L’any 2018 van presentar al Kursaal l’espectacle ‘Mulïer’.


UN HISTÒRIA COMMOVEDORA QUE EXPLORA ELS LÍMITS DE L’EQUILIBRI AMB EL MOVIMENT

DURADA
00:50h
IDEA I DIRECCIÓ

Joan Santacreu

DIRECCIÓ COREOGRÀFICA

Cristina Fernández

AJUDANT DE DIRECCIÓ I DRAMATÚRGIA

Paula Llorens

COMPOSICIÓ MUSICAL

Damián Sénchez

INTÈRPRETS

Laia Sorribes, Melissa Usina, Paula
Quiles, Sara Canet / Cristina Maestre

FOTOGRAFIA

Javi Martínez

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador