Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Dansa
MIGRARE
de la Companyia Maduixa

Quatre dones i un espai buit. Buit, però minat d’obstacles i fronteres invisibles, d’odis irracionals i prejudicis. Elles van haver de deixar la seva terra d’origen i, ara, el país d’arribada les rebutja. Elles el transiten buscant el seu lloc. Un lloc on poder viure, on romandre, on arrelar, on poder ser. Un lloc al qual poder denominar “llar”. Només demanen això. I lluitaran per a aconseguir-ho. Aquest espectacle és la seva lluita. La lluita de dones fortes, valentes i, sobretot, resilients.

Nascuda a Sueca el 2004 de la mà de Joan Santacreu, la Cia. Maduixa elabora creacions artístiques de sala i de carrer per a tots els públics. La utilització de les xanques com a element clau per a explicar una història s’ha convertit en un element que caracteritza i defineix la companyia. Les seves creacions han estat guardonades
amb més d’una vintena de premis, entre ells, tres Premis MAX o quatre premis FETEN. L’any 2018 van presentar al Kursaal l’espectacle ‘Mulïer’.


UN HISTÒRIA COMMOVEDORA QUE EXPLORA ELS LÍMITS DE L’EQUILIBRI AMB EL MOVIMENT

ENTRADES
DATES
dissabte, 29 d'octubre de 2022 - 20:00 h