Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Música
MIQUEL GIL
'Vells i nous camins'

Fa quasi vint anys que Miquel Gil -cofundador d’Al Tall- va iniciar el camí en solitari per les sendes de la música d’arrel contemporània. Una extensa carrera, amb vint-i-cinc discos signats en un total de més de quaranta anys de trajectòria professional.

Miquel Gil, un vell conegut per les seves actuacions a Manresa dins del marc de la Fira Mediterrània, torna ara a la ciutat amb els seus músics (i amics) i presenta un repertori especial per a revisitar aquesta llarga trajectòria en un concert en format íntim, des d’allò que és essencial: les cançons. Un recorregut pels vells camins en què sonaran, també, alguna de les noves cançons acabades de sortir del forn.

Un repàs polièdric a l’univers sonor del cantador de Catarroja amb un tast del que en pocs mesos, serà l’actualitat sonora d’un artista que du una llarga i contrastada trajectòria a l’esquena i al cor. 

ENTRADES
DATES
dissabte, 2 de febrer de 2019 - 19:00 h