Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
MULÏER
Cia. Maduixa

'Mulïer' és un espectacle de dansa sobre xanques interpretat per cinc ballarines. Tota dona té en el seu interior un ser salvatge i lliure, una naturalesa instintiva que les diferents civilitzacions s’han esforçat a domesticar al llarg de la història. Els seus cicles naturals s’han vist obligats a adaptar-se a uns ritmes artificials per complaure els altres, apagant així els seus dons innats creatius, instintius i visionaris.

Aquest espectacle, inclòs dins del Festival de dansa Batecs, és un homenatge a totes les dones que durant segles d’opressió han lluitat i segueixen lluitant per mantenir viu el seu jo salvatge, i que reclamen el seu dret de ballar i córrer lliurement pels carrers i les places de la nostra societat.

'Mulïer' va guanyar dos premis Max 2017: Millor espectacle de carrer i Millor composició musical per a espectacle escènic.

 

DURADA
00:55h
IDEA I DIRECCIÓ ARTÍSTICA:

Joan Santacreu

CREACIÓ COREOGRÀFICA:

Mamen Garcia

INTÈRPRETS:

Laia Sorribes
Melissa Usina
Ana Lola Cosín
Esther Latorre
Paula Quiles

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador