Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Dansa
MULÏER
Cia. Maduixa

'Mulïer' és un espectacle de dansa sobre xanques interpretat per cinc ballarines. Tota dona té en el seu interior un ser salvatge i lliure, una naturalesa instintiva que les diferents civilitzacions s’han esforçat a domesticar al llarg de la història. Els seus cicles naturals s’han vist obligats a adaptar-se a uns ritmes artificials per complaure els altres, apagant així els seus dons innats creatius, instintius i visionaris.

Aquest espectacle, inclòs dins del Festival de dansa Batecs, és un homenatge a totes les dones que durant segles d’opressió han lluitat i segueixen lluitant per mantenir viu el seu jo salvatge, i que reclamen el seu dret de ballar i córrer lliurement pels carrers i les places de la nostra societat.

'Mulïer' va guanyar dos premis Max 2017: Millor espectacle de carrer i Millor composició musical per a espectacle escènic.

 

ENTRADES
DATES
divendres, 6 d'abril de 2018 - 21:00 h