Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
TEATRE
KURSAAL - SALA PETITA
NEGRATA DE MERDA
de Denisse Duncan
A partir del 25/08/20
15,00
12,00

RACISME, XENOFÒBIA... UNA REFLEXIÓ SOBRE LA NOSTRA RESPONSABILITAT EN LA SOCIETAT ON VIVIM

Nick, fill adoptiu de l’Andrea i en Pol, arriba afectat del col·legi perquè la seva companya Anna li ha dit “negrata de merda”. Els pares d’en Nick intenten convèncer els pares de l’Anna (Laura i Joan) que aquesta demani disculpes per l’insult racista. Amb una sola frase comença la lluita de poder entre les dues famílies: els pares de l’Anna consideren innecessàries les disculpes de la seva filla. Al·leguen que en cas d’haver-se produït l’incident, es tracta de coses de nens, però que sota cap concepte es tracta de racisme. Ambdós nens tenen 5 anys i no hi ha ningú que pugui confirmar el suposat insult. L’Andrea i en Pol decideixen no quedar-se de braços creuats i contacten amb una periodista que escriu un article sobre el tema. El camp de batalla està servit.

Una reflexió sobre la microviolència, tan comuna a la nostra societat: el masclisme, el classisme, la xenofòbia, l’homofòbia, etc.

Entrades a la venda a partir del 25 d'agost

DURADA
01:30h
DIRECCIÓ

Denisse Duncan

INTÈRPRETS

Dani Arrebola
Catalina Calvo
Anna Ferran
Salvador Miralles
Mar Pawlowsky

FOTOGRAFIA

Marta Mas

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador
ET POT INTERESSAR
TEATRE
29 i 30 d'agost - Diverses sessions
TEATRE
diumenge, 6 de setembre - 18:00 h
TEATRE
divendres, 18 de setembre - 20:30 h
TEATRE
26 i 27 de setembre - Diverses sessions