Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Teatre
NEGRATA DE MERDA
de Denisse Duncan

L’obra de teatre ‘Negrata de merda’, prevista inicialment pel proper dijous 8 d’octubre a la sala petita del Kursaal, ha estat suspesa per malaltia d’una de les actrius. El Kursaal ja s’ha posat en contacte amb les persones que havien adquirit entrades per l’espectacle perquè puguin recuperar-ne l’import.

RACISME, XENOFÒBIA... UNA REFLEXIÓ SOBRE LA NOSTRA RESPONSABILITAT EN LA SOCIETAT ON VIVIM

Nick, fill adoptiu de l’Andrea i en Pol, arriba afectat del col·legi perquè la seva companya Anna li ha dit “negrata de merda”. Els pares d’en Nick intenten convèncer els pares de l’Anna (Laura i Joan) que aquesta demani disculpes per l’insult racista. Amb una sola frase comença la lluita de poder entre les dues famílies: els pares de l’Anna consideren innecessàries les disculpes de la seva filla. Al·leguen que en cas d’haver-se produït l’incident, es tracta de coses de nens, però que sota cap concepte es tracta de racisme. Ambdós nens tenen 5 anys i no hi ha ningú que pugui confirmar el suposat insult. L’Andrea i en Pol decideixen no quedar-se de braços creuats i contacten amb una periodista que escriu un article sobre el tema. El camp de batalla està servit.

Una reflexió sobre la microviolència, tan comuna a la nostra societat: el masclisme, el classisme, la xenofòbia, l’homofòbia, etc.

 

ENTRADES
DATES
dijous, 8 d'octubre de 2020 - 20:00 h