Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Teatre
NIT DE MUSIKAALS
De Broadway al Kursaal!

‘De Broadway al Kursaal’ és un espectacle que convertirà Manresa en la capital dels musicals i en què s’hi podran sentir fragments de ‘Wicked’, ‘West Side Story’, ‘Sweeney Tod’ o ‘Into the woods’, entre molts d’altres. Un muntatge que serà interpretat per actors i actrius que s’han format al Bages i que ja s’han fet un lloc dins l’escena nacional dels musical. Jan Buxaderas, Clara Badia, Andreu Mauri, Gina Gonfaus, Núria Masip, Daniel Pérez i Maria Palazón, seran els protagonistes d’aquesta primera Nit de Musikaals.

L’espectacle, en què també hi participarà l’actriu i cantant Beth Rodergas així com amb el Cos de Ball de la Innocentada de Manresa, compta amb la direcció musical de Dídac Flores, direcció general d’Albert Ruiz i coreografies de Guillem Cirera.

Amb artistes convidats i col·laboracions de casa, un cos de ball per fer brillar la nit i, per posar la cirereta al pastís, un petit homenatge a Stephen Sondheim. Una proposta del teatre Kursaal, pensada per a tots els públics, per convertir una nit d’estiu en una nit màgica de Broadway.

ENTRADES
DATES
dijous, 7 de juliol de 2022 - 20:00 h