Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
NIT DE MUSIKAALS
De Broadway al Kursaal!

‘De Broadway al Kursaal’ és un espectacle que convertirà Manresa en la capital dels musicals i en què s’hi podran sentir fragments de ‘Wicked’, ‘West Side Story’, ‘Sweeney Tod’ o ‘Into the woods’, entre molts d’altres. Un muntatge que serà interpretat per actors i actrius que s’han format al Bages i que ja s’han fet un lloc dins l’escena nacional dels musical. Jan Buxaderas, Clara Badia, Andreu Mauri, Gina Gonfaus, Núria Masip, Daniel Pérez i Maria Palazón, seran els protagonistes d’aquesta primera Nit de Musikaals.

L’espectacle, en què també hi participarà l’actriu i cantant Beth Rodergas així com amb el Cos de Ball de la Innocentada de Manresa, compta amb la direcció musical de Dídac Flores, direcció general d’Albert Ruiz i coreografies de Guillem Cirera.

Amb artistes convidats i col·laboracions de casa, un cos de ball per fer brillar la nit i, per posar la cirereta al pastís, un petit homenatge a Stephen Sondheim. Una proposta del teatre Kursaal, pensada per a tots els públics, per convertir una nit d’estiu en una nit màgica de Broadway.

DURADA
01:20h
DIRECCIÓ

Albert Ruiz

DIRECCIÓ MUISCAL

Dídac Flores

COREOGRAFIES

Guillem Cirera

INTÈRPRETS

Clara Badia, Andreu Mauri, Gina Gonfaus, Núria Masip, Daniel Pérez, Maria Palazón i Leo Raventós.

COL·LABORACIÓ ESPECIAL

Beth Rodergas

COS DE BALL

Cos de Ball de la Innocentada de Manresa (dir. Ariadna Guitart)

IDEA:

Clara Badia
Jan Buxaderas
Gina Gonfaus

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador