Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
TEATRE
KURSAAL - SALA GRAN
NIT DE MUSIKAALS
De Broadway al Kursaal!
ENTRADES
15,00
12,00
10,00

‘De Broadway al Kursaal’ és un espectacle que convertirà Manresa en la capital dels musicals i en què s’hi podran sentir fragments de ‘Wicked’, ‘West Side Story’, ‘Sweeney Tod’ o ‘Into the woods’, entre molts d’altres. Un muntatge que serà interpretat per actors i actrius que s’han format al Bages i que ja s’han fet un lloc dins l’escena nacional dels musical. Jan Buxaderas, Clara Badia, Andreu Mauri, Gina Gonfaus, Núria Masip, Daniel Pérez i Maria Palazón, seran els protagonistes d’aquesta primera Nit de Musikaals.

L’espectacle, en què també hi participarà l’actriu i cantant Beth Rodergas així com amb el Cos de Ball de la Innocentada de Manresa, compta amb la direcció musical de Dídac Flores, direcció general d’Albert Ruiz i coreografies de Guillem Cirera.

Amb artistes convidats i col·laboracions de casa, un cos de ball per fer brillar la nit i, per posar la cirereta al pastís, un petit homenatge a Stephen Sondheim. Una proposta del teatre Kursaal, pensada per a tots els públics, per convertir una nit d’estiu en una nit màgica de Broadway.

DURADA
01:20h
DIRECCIÓ

Albert Ruiz

DIRECCIÓ MUISCAL

Dídac Flores

COREOGRAFIES

Guillem Cirera

INTÈRPRETS

Jan Buxaderas, Clara Badia, Andreu Mauri, Gina Gonfaus, Núria Masip, Daniel Pérez i Maria Palazón.

COL·LABORACIÓ ESPECIAL

Beth Rodergas

COS DE BALL

Cos de Ball de la Innocentada de Manresa (dir. Ariadna Guitart)

IDEA:

Clara Badia
Jan Buxaderas
Gina Gonfaus

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador
ET POT INTERESSAR
TEATRE
dissabte, 27 d'agost - Diverses sessions
TEATRE
diumenge, 28 d'agost - Diverses sessions
TEATRE
divendres, 9 de setembre - 20:00 h
TEATRE
dijous, 15 de setembre - 19:00 h