Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Dansa
NO SIN MIS HUESOS
d’Iron Skulls CO

‘No sin mis huesos’ (2016) és una peça que commemora el quart centenari de la mort de Miguel de Cervantes (abril 1616). La companyia Iron Skulls revisa la biografia de l’escriptor per impregnar-se de la seva història i el context sociopolític de l’Espanya del Segle d’Or, en què com a principals temes de creació hi ha els conceptes de religió i d’exèrcit.


L’espectacle parteix del repertori del Col·lectiu i ens trasllada a un món oníric en el qual els fantasmes i els pensaments obsessius agafen protagonisme a la vida de l’autor, especialment després de la seva estada a l’Alger. Iron Skulls Co presenta una creació contemporània i proposa reflexionar a través del ’theatrical Breakin’ sobre com un soldat frustrat va aconseguir transformar l’energia negativa en art i com va passar de ser un soldat a ser un dels escriptors més importants de la literatura universal.


El Kursaal se suma al Festival Batecs, creat l’any passat, dins dels actes organitzats a Manresa com a Capital de la Cultura Catalana.

ENTRADES
DATES
divendres, 5 d'abril de 2019 - 21:00 h