Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Música
Dansa
NÚRIA ANDORRÀ
Ni.U

MÚSICA EXPERIMENTAL AMB INTEL·LIGÈNCIA ARTIFICAL INSPIRADA EN LA MÚSICA TRADICIONAL

Núria Andorrà s’inspira en el paisatge i la gent de la Vall del riu Corb, en el canvi climàtic que està modificant el paisatge, en les dificultats dels pagesos per treballar la terra i en la cultura d’arrel que s’ha transmès boca orella, com les cançons de pandero quadrat.

En escena, dues ballarines, dues músiques i el vídeo amb projeccions realitzades durant mesos, amb el paisatge i les persones com a protagonistes, i amb la presència de la intel·ligència artificial, amb sensors de moviment que interactuaran entre les dues disciplines.

Andorrà parteix de la música contemporània, electrònica i experimental, i s’inspira en les cançons que cantaven les dones de la zona, acompanyades de pandero quadrat, amb temàtica lliure. Una estructura fixada en què la improvisació lliure està present per mantenir l’obra viva i les intèrprets reaccionant a temps real.

Coproducció de Fira Mediterrània de Manresa i La Marfà - Centre de Creació
Musical de Girona, amb la col·laboració de l’Auditori de Lleida

ENTRADES
DATES
dijous, 5 d'octubre de 2023 - 19:30 h