Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Música
ORFEÓ MANRESÀ & CONSERVATORI
Obres de Mealor, Beethoven i Rutter

*ATENCIÓ: Aquest espectacle ha quedat suspès en compliment de les directrius anunciades per la Generalitat de Catalunya, i també d’acord amb les mesures preses per l’Ajuntament de Manresa, per pal·liar els efectes del Coronavirus. COMUNICAT

L’ORQUESTRA SIMFÒNICA I EL COR DE CAMBRA DEL CONSERVATORI DE MANRESA S’UNEIXEN AMB L’ORFEÓ MANRESÀ EN UN CONCERT CONJUNT

 

Amb la interpretació d’obres de Mealor, Beethoven i Rutter l’’Orquestra Simfònica i el Cor de Cambra del Conservatori de Manresa s’uneixen amb l’Orfeó Manresà en un concert con - junt en què s’aplegaran més de 90 músics dalt de l’escenari.

Obriran el concert amb la interpretació de l’obra ‘Peace’ de Paul Mealor, a càrrec de l’Orfeó Manresà sota la direcció de Xavier Pagès. També es podrà sentir el segon moviment, Allegretto, de la coneguda setena simfonia de Beethoven, en el que vol ser un petit homenatge al 250è aniversari del seu naixement i que inter - pretarà l’Orquestra Simfònica del Conservatori sota la direcció de Jordi Coll. El Magnificat’ de John Rutter, que es podrà sentir amb la unió de les tres formacions manresanes, serà la peça cen - tral de concert.

ENTRADES
DATES
diumenge, 10 de maig de 2020 - 18:00 h