Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
ORQUESTRA DE MÚSIQUES D’ARREL DE CATALUNYA - OMAC
‘Crui’

LA INTEL·LIGÈNCIA ARTIFICAL ARRIBA A LA CREACIÓ MUSICAL EN AQUEST NOU PROJECTE DE L’OMAC

L’Orquestra de Músiques d’Arrel de Catalunya (OMAC), formació nascuda fa dos anys sota l’empara de l’Obrador d’Arrel de Fira Mediterrània i integrada per 34 joves intèrprets dels Països Catalans, presenta el projecte ‘Crui’. Una proposta que explora la riquesa antropològica, ecològica i artística de la transhumància dels Pirineus a partir de les cançons que descriuen les llargues rutes geogràfiques i en faciliten la memorització, i d’altres formes musicals, com el cant redoblat.

L’OMAC tractarà aquest material tradicional des d’una vessant contemporània gràcies a l’obra musical del compositor Dani López, els textos de Clara Fiol, la dramatúrgia i posada en escena de Martí Torras Mayneris, el disseny de llum sincronitzat i, sobretot, entre altres innovacions tecnològiques, amb la videocreació digital generada mitjançant intel·ligència artificial.


Coproducció de Fira Mediterrània de Manresa, La Marfà – Centre de Creació
Musical de Girona i l’Ajuntament d’Olot.

DURADA
01:15h
COMPOSICIÓ

Dani López

LLIBRET I TEXTOS

Clara Fiol

DIRECCIÓ ESCÈNICA

Martí Torras Mayneris

INTÈRPRETS

Orquestra de Músiques d’Arrel de
Catalunya - OMAC

Organitza
PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador