Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Música
ORQUESTRA SIMFÒNICA DEL CONSERVATORI DE MÚSICA DE MANRESA
Clàssics, joves i virtuosos

L’Orquestra Simfònica del Conservatori de Música de Manresa pujarà a l’escenari del Kursaal per interpretar obres de Neruda, Krommer i Chopin. El concert núm 1 de Chopin per a piano i orquestra l’interpretarà al piano, l'exalumne del centre, el pianista, graduat de l'Esmuc, Adrià Bravo.

El  fil conductor del concert és el virtuosisme, tant dels compositors, com dels solistes, i per tant comptarà també amb els joves solistes alumnes del Conservatori, Biel Pelfort (trompeta), Clara Soler i Jan Badia (clarinets).

Sota la direccó de Jordi Coll, l’orquestra és formada per estudiants de 4t, 5è i 6è curs de grau professional i formació musical avançada del Conservatori. La formació participa habitualment en els concerts de Nadal del Conservatori i en el cicle de concerts del mateix centre, i ha realitzat concerts a l’Auditori de Vila-seca i al Teatre Ateneu d’Igualada, entre d’altres. L’orquestra ha col·laborat amb la JONC en l’obra ‘The young person’s guide to the orchestra’ de B. Britten. Ha actuat també a Laval (França) i ha realitzat un projecte conjunt amb la Melbourne String Orchestra.

Un concert per gaudir del virtuosisme de joves músics de Manresa.

ENTRADES
DATES
diumenge, 19 de maig de 2019 - 18:00 h