Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Música
PARAULES VIVES AL VENT QUE PASSA
Recital de poemes de Miquel Martí i Pol

‘Paraules vives al vent que passa’ és un recital de poemes de Miquel Martí i Pol amb l’evocació de temes de la chanson française presents en la vida del poeta de Roda de Ter.

A Martí i Pol li agradava seguir els grans noms i els grans temes de la chanson française, fins al punt d’aprendre l’idioma a força d’escoltar-los. Cantautors de la seva predilecció foren Prévert, Brassens, Aznavour, Ferré o Brel. Va arribar a ser un traductor excel·lent del francès al català; havia traduït, entre d’altres, Saint-Exupéry, Arnaud, Lévi- Strauss, Zola, Flaubert, Racine, Apollinaire…

Ara, música francesa i poesia s’uneixen en aquest recital, que podrem escoltar per la Festa Major de Manresa, per homenatjar un dels poetes més reconeguts del nostre país. Les seves paraules continuen emocionant-nos, una vegada i una altra.

 

Exposició: Vida i obra de Miquel Martí i Pol

A l'Espai de la Plana de l'Om es poden visitar dues exposicions que permeten fer-se una idea de la vida i de l'obra de Miquel Martí i Pol. Una d'elles presenta la vida i l'obra del poeta (1929-2003) en sis plafons. L'altra consta de vuit plafons i exposa els inicis literaris del poeta, des del primer llibre fins a La Fàbrica (1951-1972). Unes bones anotacions que poden ajudar a gaudir de l'espectacle 'Paraules vives al vent que passa', que es podrà veure el diumenge 1 de setembre al mateix Espai de la Plana de l'Om. 

L'exposició es podrà veure del 29 d'agost a l'10 de setembre de 18h a 21h. 

ENTRADES
DATES
diumenge, 1 de setembre de 2019 - 12:00 h