Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Música
PILAR LÓPEZ-CARRASCO & JEAN-PIERRE DUPUY
Piano a 4 mans: obres de Debussy, Ravel...

La pianista manresana Pilar López-Carrasco i el pianista francès Jean-Pierre Dupuy s’uneixen en un concert únic de piano a quatre mans que ens farà reviure les millors peces de l’impressionisme musical d’autors com Debussy, Erik Satie, Ravel o Reynaldo Hahn.

Pilar López-Carrasco va començar els estudis musicals al Conservatori de Música de Manresa i al Conservatori del Liceu. Després de cursar els graus superiors de piano i música de cambra amplia els seus estudis a Budapest. Durant anys ha aprofundit en el repertori contemporani amb el mestre Jean-Pierre Dupuy; i ha ofert diversos concerts per tot l’Estat, Hongria, França, Eslovènia…


Jean-Pierre Dupuy és pianista, performer i director. La seva originalitat i capacitat d’inventiva el situen a l’avantguarda de les iniciatives que es duen a terme en aquest àmbit. La seva trajectòria de solista el porta sovint als escenaris internacionals més reconeguts.

Concert inclòs dins dels actes de la Francophonie 2019.

ENTRADES
DATES
dijous, 14 de març de 2019 - 20:00 h