Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
PILAR LÓPEZ-CARRASCO & JEAN-PIERRE DUPUY
Piano a 4 mans: obres de Debussy, Ravel...

La pianista manresana Pilar López-Carrasco i el pianista francès Jean-Pierre Dupuy s’uneixen en un concert únic de piano a quatre mans que ens farà reviure les millors peces de l’impressionisme musical d’autors com Debussy, Erik Satie, Ravel o Reynaldo Hahn.

Pilar López-Carrasco va començar els estudis musicals al Conservatori de Música de Manresa i al Conservatori del Liceu. Després de cursar els graus superiors de piano i música de cambra amplia els seus estudis a Budapest. Durant anys ha aprofundit en el repertori contemporani amb el mestre Jean-Pierre Dupuy; i ha ofert diversos concerts per tot l’Estat, Hongria, França, Eslovènia…


Jean-Pierre Dupuy és pianista, performer i director. La seva originalitat i capacitat d’inventiva el situen a l’avantguarda de les iniciatives que es duen a terme en aquest àmbit. La seva trajectòria de solista el porta sovint als escenaris internacionals més reconeguts.

Concert inclòs dins dels actes de la Francophonie 2019.

DURADA
01:20h
PIANO

Pilar López-Carrasco
Jean-Pierre Dupuy

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador