Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
TEATRE
KURSAAL - SALA PETITA
PREMI GALLINER 2023 - GOLFES
d'Àngels Fusté Gamisans
ENTRADES
5,00

“Golfes” és la història de l’okupació d’un edifici que està a punt de ser enderrocat per part d’un grup de cinc dones que es troben a la cinquantena. En reunir-se de nou després d’anys de no veure’s, evoquen records del passat però també es qüestionen decisions que els han dut al present que viuen. Cada una hi arriba amb la seva motxilla particular, amb els seus complexos, frustracions i renúncies i troben en l’amistat la força per canviar el rumb de la seva vida.

Les cinc actrius que pujaran a l’escenari fa temps que comparteixen la seva afició pel teatre i, des de fa nou anys, formen part del grup d’adults de Manresa Teatre Musical. L’estiu passat van decidir emprendre un projecte propi per explicar la seva realitat de dones de cinquanta anys que no es resignen a tenir un futur previsible i que encara tenen capacitat per sorprendre i sorprendre’s. Aquesta decisió va ser l’embrió de “Golfes”, que Àngels Fusté va dramatitzar posteriorment. Des del setembre, el grup assaja l’obra sota la direcció de Jordi Gener.

“Golfes” és l'obra guanyadora del premi El Galliner per a textos teatrals el 2023.

DURADA
01:10h
INTÈRPRETS:

Montse Sala Perramon (Cèlia)
Montse Segon Armengol (Daniela)
Sílvia Suñol Magret (Anna)
Rosalia Jiménez López (Berta)
Àngels Fusté Gamisans (Ester)

TEXT:

Àngels Fusté Gamisans 

IDEA ORIGINAL:

Sílvia Suñol, Montse Segon, Montse Sala, Rosalia Jiménez i Àngels Fusté 

DIRECCIÓ:

Jordi Gener

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador
ET POT INTERESSAR
TEATRE
divendres, 23 de febrer - 20:00 h
TEATRE
dissabte, 24 de febrer - Diverses sessions
TEATRE
dijous, 29 de febrer - 19:00 h
TEATRE
dimarts, 5 de març - 18:00 h