Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Teatre
QUAN PASSI TOT AIXÒ
de Sílvia Sanfeliu

SALVA RACERO I SÍLVIA BLAVIA JUNTS EN UNA COMÈDIA MUSICAL

Els fans del teatre musical, avesats a fer escapades per veure les produccions al West End de Londres i als teatres de Broadway, fa més d’un any que es veuen privats de la seva més gran afició. El Joan i la Queralt són una parella que comparteix la passió pel teatre musical. Des que es coneixen, cada 3 anys, sens falta, han viatjat a Nova York a veure espectacles. Els seus 13 anys junts els mesuren i els expliquen amb cançons i records compartits en escenaris, platees i restaurants de Brooklyn, passejades per Manhattan, pícnics a Central Park i cues per comprar entrades.

Però arriba una pandèmia i el món s’atura, els escenaris són buits i les platees queden desertes. La parella no pot fer el viatge previst. Malgrat això, amb imaginació i la complicitat d’uns amics omplen l’escenari de música i recreen, amb cançons, els millors moments de la seva història. I somnien en tot el que faran quan passi tot això.

ENTRADES
DATES
dijous, 10 de febrer de 2022 - 19:00 h