Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Música
QUARTET ATENEA
del classicisme alemany a l’impressionisme francès

El Quartet Atenea és una jove formació cambrística nascuda aquest any de la mà de quatre estudiants de l’ESMUC i el Conservatori del Liceu sota el mestratge de l’Arnau i l’Abel Tomàs i Jonathan Brown, membres del prestigiós Quartet Casals.


El projecte neix de la voluntat de consolidar una formació estable que abraci el repertori clàssic escrit per quartet de corda des del classicisme del segle XVIII fins als corrents musicals del segle XX.

El quartet ha estat seleccionat per participar en el curs internacional organitzat per Joventuts Musicals a la localitat alemanya de Weikersheim, on han rebut classes de professors com Heime Müller, Donald Weilerstein, Vivian Hornik Weilerstein i el Quartet Casals.


Gil Sisquella i Bernat Santacana són exalumnes del Conservatori de Manresa. I ara és un luxe tenir-los dins del Cicle ¾ de Música, on amb el Quartet Atenea interpretaran obres de Haydn i Debussy.

ENTRADES
DATES
diumenge, 17 de febrer de 2019 - 12:00 h