Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Música
QUARTET CASALS
Obres de Mozart i Beethoven

*ATENCIÓ: Aquest espectacle ha quedat suspès en compliment de les directrius anunciades per la Generalitat de Catalunya, i també d’acord amb les mesures preses per l’Ajuntament de Manresa, per pal·liar els efectes del Coronavirus. COMUNICAT

TORNA AL KURSAAL UN DELS QUARTETS DE CORDA MÉS IMPORTANTS D’ÀMBIT INTERNACIONAL

 

Fundat el 1997 a la Escuela Superior Reina Sofía de Madrid, el Quartet Casals va celebrar la temporada del seu vintè aniversari amb un projecte especialment ambiciós: la integral dels 17 quar - tets de Beethoven, juntament amb sis obres d’encàrrec a com - positors contemporanis, i interpretats en ciutats d’Europa, Àsia i Amèrica Llatina. Al Kursaal escoltarem el ‘Quartet en Re major KV 575’, ‘Quartet prussià núm. 1’ de Mozart, ‘Quartet en Fa major KV 590’, ‘Quartet prussià núm. 3’ també de Mozart, i el ‘Quartet núm. 8, en Mi menor, op. 59 Num. 2’ “Razumovsky” de Beethoven.

D’ençà que va guanyar els primers premis en els concursos inter - nacionals de Londres i d’Hamburg, el Quartet Casals ha estat convidat regularment a les sales de concerts més prestigioses del món: Carnegie Hall (Nova York), Wigmore Hall (Londres), Philarmo - nie (Berlín), Cité de la Musique (París), entre altres ciutats del món.

 

* Grups escoles de música Grups d’alumnes i professors d’escoles i centres d’ensenyament musical que facin la reserva a través de grups@mees.cat

ENTRADES
DATES
dissabte, 25 d'abril de 2020 - 18:00 h