Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Música
RAMON MIRABET
‘Begin again’

*ATENCIÓ: Aquest espectacle ha quedat reprogramat a aquesta data, ja que es va haver de suspendre el concert del dia 23 de maig, d’acord amb les mesures preses per pal·liar els efectes del Coronavirus.

 

DESPRÉS DE PRESENTAR EL SEU PRIMER TREBALL AL CONSERVATORI, RAMON MIRABET TORNA -ARA AL KURSAAL- PER PRESENTAR ‘BEGIN AGAIN’

 

Si el riu baixa amb força tens dues opcions: deixar-te portar a un mar de dubtes o intentar remuntar a contracorrent fins arribar a la millor riba. No importa els cops que caiguis a terra, si no les ganes i l’energia que posis per alçar-te. Ramon Mirabet sap que per molt lluny que estigui l’horitzó anhelat cap esforç suposarà una pèrdua de temps.

Els nous reptes de Ramon Mirabet els podreu llegir en les noves cançons. Alçat com a creador, productor i intèrpret, Mirabet ens apropa a un món on l’èpica es fon amb la senzillesa, on res es queda a meitat de camí. Noves cançons amb noves sonoritats que arriben fins a l’epicentre del rock, fins el mateix nucli dels gens que ens fan ballar o fins a la mateixa arrel de la tendresa.

ENTRADES
DATES
divendres, 26 de març de 2021 - 20:00 h