Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Públic familiar
REXICS - 'BUFFA!'
Projecte Educatiu adreçat a infants de P2 - Servei Educatiu del Kursaal

REXICS és un concert creat i interpretat expressament per a infants, que permet que els alumnes estiguin asseguts dalt de l’escenari seguint el concert, mentre els músics toquen els seus instruments a la seva vora.  Durant els 45 minuts aproximats de concert els infants són els oïents, però a la vegada esdevenen part important de l’espectacle, perquè desde la platea del teatre les famílies i espectadors podran seguir els seus moviments, les seves petites intervencions, comprovar com els més petits són capaços d’escoltar amb atenció les peces musicals que es proposen.

Aquest any estrenem espectacle: Buffa! un espectacle de producció pròpia encarregat expressament pel projecte a un equip de músics i pedagogs musicals, coordinats per Anna Vega i Marta Canellas (pedagogues musicals especialitzades en músiques per a nadons).

Amb Buffa!, tal i com vem fer amb l’espectacle anterior Bada Botó (creat pel mateix equip), hem buscat que els nens i nenes coneguin diferents estils de música i puguin participar de manera activa en cada peça musical.

A l’escenari hi haurà 4 músics i una ballarina. Amb Buffa! coneixareu el Nap Buf un follet curiós, tendre, entremaliat, despistat i belluguet que ens farà viure la màgia del bosc en una aventura plena de música i de descoberta de petites meravelles.

ENTRADES
DATES
diumenge, 20 de maig de 2018 - 12:30 h
diumenge, 20 de maig de 2018 - 18:00 h