Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
REXICS: 'BUFFA!'
Servei Educatiu

Rexics és un projecte que va adreçat a alumnes d’EI-2 (Educació Infantil, 2 anys).

Es tracta d’un espectacle creat i interpretat expressament per a infants, que permet que els alumnes estiguin asseguts dalt de l’escenari seguint i participant de l’espectacle, aprop dels intèrprets i músics.  Durant els 45 minuts aproximats de funció els infants són els oïents, però a la vegada esdevenen part important de l’espectacle, perquè desde la platea del teatre les famílies i espectadors podran seguir els seus moviments, les seves petites intervencions, comprovar com els més petits són capaços d’interactuar i d’escoltar amb atenció les peces musicals que es proposen.

Aquest any tornarem a oferir l’ espectacle: Buffa! un espectacle de producció pròpia encarregat expressament pel projecte a un equip de músics i pedagogs musicals, coordinats per Anna Vega i Marta Canellas (pedagogues musicals especialitzades en músiques per a nadons).

Amb Buffa!, tal i com vem fer amb l’espectacle anterior Bada Botó (creat pel mateix equip), hem buscat que els nens i nenes coneguin diferents estils de música i puguin participar de manera activa en cada peça musical.

A l’escenari hi haurà 4 músics i una ballarina. Amb Buffa! coneixareu el Nap Buf un follet curiós, tendre, entremaliat, despistat i belluguet que ens farà viure la màgia del bosc en una aventura plena de música i de descoberta de petites meravelles.

 

DURADA
00:45h
INTÈRPRETS

Marta Canellas (cello, veu i moviment), Anna Vega (piano, clarinet, veu i moviment), Santi Serratosa (percussió, percussió corporal, veu i moviment), Alba Atcher (flauta travessera i cant), Laura Bataller (moviment).

ESCOLES PARTICIPANTS

Vedruna (Sallent), Col·legi Sant Josep (Navàs), Els Gallarets (Santpedor), Les Oliveres (Sant Fruitós de Bages), Paidos (Sant Fruitós de Bages), Joviat (Manresa), Escola Pia (Moià), El Xiulet (Sant Joan de Vilatorrada), Tinet (Navarcles), El Niu (Casserres), El Patufet (Guardiola de Berguedà), Picarol (Manresa), L'espill (Manresa), La Salle (Manresa), Rexics (Canet de Fals) i Little Nursery (Manresa)

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador