Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
ROBERTO OLIVAN, MAGÍ SERRA, LAURENT DELFORGE I VOX BIGERRI
‘Socarrel’

Socarrel neix de la fusió sorprenent del moviment, l’electrònica i la polifonia tradicional en què han participat el coreògraf ebrenc Roberto Olivan, el ballarí Magí Serra, l’artista electrònic belga Laurent Delforge i el quartet de veus occitanes Vox Bigerri. Tots ells, guiats per l’essència experimental, curiosa i innovadora de R.O.P.A. – Roberto Olivan Performing Arts, van engegar el projecte fa dos anys en un laboratori de creació produït per Fira Mediterrània i Mercat de les Flors i que ara ha donat els seus fruits.


L’espectacle combina elements com el fang, el moviment, la tradició i els paisatges sonors electrònics basats en el binomi home-natura. Passatges que reflexionen sobre la nostra existència, que confronten i reconcilien els elements naturals amb un present desarrelat dels nostres orígens. Caos i cosmos, tragèdia i reconstrucció, diàleg cara a cara amb la natura, que es fonen en una abraçada interminable de creació i destrucció.

DURADA
01:00h
DIRECCIÓ

Roberto Olivan

INTÈRPRETS

Magí Serra, Roberto Olivan

MÚSICA

Laurent Delforge, Vox Bigerri

PRODUCCIÓ

R.O.P.A. – Roberto Olivan Performing Arts (Catalunya)

FOTOGRAFIA, VÍDEO I COMUNICACIÓ

Vèrtex Comunicació

COPRODUCCIÓ

Fira Mediterrània de Manresa i Mercat de les Flors

COL·LABORA

Festival Ésdansa de Les Preses

Organitza
PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador