Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
MÚSICA
KURSAAL - SALA GRAN
ROGER MAS
'Parnàs'

Roger Mas encarna com ningú el prototip del cantautor: agermanar música i poesia, autoria i interpretació, però també novetat i tradició. Ho ha demostrat a cada disc, reinventant-se en trobador incipient, crooner de cobla, artista tel·lúric, bluesman rutilant, estrella del pop, rapsode profund o un doll de veu fonda. Tots encarnats en els temes, estils i grups més diversos.

 

Poeta entre músics i músic entre poetes, ara, amb una veu en plena maduresa, se’ns endú de viatge al PARNÀS, al jardí dels poetes, on insisteix en emocionar-nos amb les veus dels altres i músiques noves. Complerts els vint anys del seu primer disc, ens presenta PARNÀS.

 

Al disc -primavera 2018 Ed. SatéliteK- i als concerts de la gira hi trobem noves cançons, adaptacions de cançons tradicionals o antigues i poemes musicats d’autors tan diversos com Amadeu Vidal i Bonafont, Toni Gol i Roca, Miquel Martí i Pol, Joan Maragall, Salvador Espriu, Eulària Anzizu...

DURADA
01:30h
VEU I GUITARRA

Roger Mas

BAIX

Arcadi Marcet

PIANO

Xavier Guitó

FLAUTES, DILRUBA I PERCUSSIONS

Míriam Encinas Laffite

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador
ET POT INTERESSAR
MÚSICA
dijous, 1 de març - 21:00 h
MÚSICA
divendres, 27 d'abril - 21:00 h
MÚSICA
dijous, 3 de maig - 21:00 h
MÚSICA
diumenge, 25 de febrer - 12:00 h