Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Música
SANTABÁRBARA
‘Le llamaba Charly...’ i aviat farà 50 anys

UN CONCERT PER RECORDAR LES GRANS CANÇONS DE SANTABÁRBARA

Hi ha cançons que et queden gravades a la memòria i no se’n van mai més. Per a les generacions nascudes al voltant del baby boom, “Charly” és una d’elles. Va ser la carta de presentació el 1973 del grup barceloní Santabárbara i va sonar, i sona encara, fins i tot a l’altre costat de l’Atlàntic. Després de “Charly” van venir “Adiós, amigo”, “¿Dónde están tus ojos negros?”, “Chiquilla”... I més enllà de les cançons ens va quedar la seva sonoritat i la veu particular de l’Enric Milian, cantant i autor de “Charly”.

Santabárbara eren Enric Milian, Alberto López i Mario Balaguer. Els dos últims ens van deixar fa temps, però l’ànima del grup va perviure en la veu i les cançons de l’Enric Milian. Des de fa anys, les fa volar de nou als escenaris i ens torna a emocionar acompanyat per dos grans músics, Jerónimo Martínez i Carlos Rodas. Van ser a El Club de la Cançó el 2010 i ens fa moltíssima il·lusió poder-los-hi tornar a tenir.

ENTRADES
DATES
dijous, 21 d'abril de 2022 - 19:00 h