Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Música
SANTI CARULLA DE LOS MUSTANG
‘Éramos tan jóvenes...’

Per als més grans de seixanta i tants el Santi Carulla no necessita presentació, és la veu que els transporta a uns anys inoblidables. Però per als que encara no han complert el mig segle cal dir que a la dècada dels seixanta Los Mustang van arrasar al mercat hispà amb les seves versions dels grans èxits internacionals adaptats de l’anglès, el francès, l’italià... I ho van fer fins al punt que, a Espanya, les seves versions dels Beatles cantades en castellà es van vendre més que els discos originals.

Dissolts definitivament l’any 2000, Santi Carulla, el seu carismàtic cantant, en manté viu el record. L’hem vist cantar recolzat pels músics de Los Sírex i també acompanyant-se amb un teclat, tal com el vam poder escoltar el 2014 a El Club de la Cançó. Aquesta vegada torna en un format singular: cantant en la intimitat de la Sala Petita, amb el mateix acompanyament que podria sonar en un disc però amb el so pregravat d’uns músics invisibles. Convidant-nos a fer un viatge sentimental al passat per tornar-nos a sentir joves.


TORNA EL CLUB DE LA CANÇÓ AMB LA VEU 
DE SANTI CARULLA DE LOS MUSTANG

ENTRADES
DATES
dijous, 13 d'octubre de 2022 - 19:00 h