Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Música
SÍLVIA PÉREZ CRUZ
Farsa (gènere impossible)

FARSA (gènere impossible) és el nom del nou treball discogràfic de Sílvia Pérez Cruz.
La cantant de Palafrugell normalment alterna discos de composicions pròpies amb d’altres que ella mateixa descriu “en què tracto de crear des de la interpretació”, versionant cançons d’altres artistes.

FARSA (gènere imposible) és un àlbum del primer tipus, principalment integrat per noves composicions de Sílvia creades en diàleg amb d’altres disciplines artístiques com el teatre, la dansa, el cine, la poesia o la pintura. L'àlbum es va gravar durant el 2019 i 2020 i respon a la inquietud de l'artista en relació a la dualitat del que es mostra i el que realment som, per com sobreviu la fragilitat de l’interior, d’allò íntim, en aquests temps en què la superfície és tan destructora, que allò que es qu es veu es pot arribar a confondre amb el que s’escolta.

La FARSA CIRCUS BAND està formada per grandiosos músics de la seva generació amb els que Sílvia es retroba després de molts anys i  camins propis d’investigació i amor a la música.

Concert emmarcat dins els actes de commemoració de Manresa 2022

ENTRADES
DATES
dissabte, 9 d'abril de 2022 - 20:00 h