Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
SIMFONOVA
L’òpera dels amics’, amb Marcel Gorgori

FRAGMENTS OPERÍSTICS MOLT CONEGUTS EN UN CONCERT PRESENTAT PER MARCEL GORGORI

El comunicador Marcel Gorgori torna al Kursaal amb el cinquè muntatge de Simfonova: ‘L’òpera dels amics’, que interpretarà l’Orquestra Barcelona Filharmonia i els cors de Simfonova i l’Orfeó Vigatà. 

En aquest concert podrem gaudir dels fragments operístics que més emocionen i agraden a cinc personatges populars i coneguts de tot el públic (Carles Sans, Josep Roca, Helena García Melero, Toni Clapés, Boris Izaguirre) que, en conversa distesa amb Marcel Gorgori, creador i presentador dels espectacles de Simfonova, justifiquen el per què de les seves preferències operístiques, i expliquen
les circumstàncies personals que els porten a triar-los.

Un concert amb passatges de ‘Rigoletto’ o ‘Il trovatore’, de G.Verdi; ‘Madama Butterfly’, ‘Tosca’, o ‘La Bohème’, de Puccini; ‘Tannhäuser’, de Richard Wagner; ‘Carmen’, de Bizet; ‘Cavalleria rusticana’, de Mascagni o ‘Samsó i Dalila’, de Saint-Saëns.

DURADA
02:20h
IDEA, GUIÓ I PRESENTACIÓ

Marcel Gorgori

DIRECCIÓ MUSICAL

Daniel Antolí i Plaza

SOLISTES

Carles Cosías (tenor)
Laura del Río (soprano)
Toni Marsol (baríton)
Laura Vila (mezzosoprano)

ORQUESTRA

Orquestra Barcelona Filharmonia

CORS

Cor de Simfonova
Orfeó Vigatà

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador