Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Música
Dansa
SOL PICÓ I LA BANDA CHAPICÓ
‘Animal de séquia’ - Espectacle Inaugural

La ballarina i coreògrafa Sol Picó fa una relectura de la cultura popular valenciana en un viatge d’anada i tornada a allò més primari i terrenal.

Amb el seu estil precís, veloç i potent, que sempre remou el públic i no el deixa indiferent, Picó trasllada l’espectador des del ritme vital actual, carregat d’estímuls vibrants i accelerats, a quelcom més orgànic i natural: a l’essència mística del poble valencià. L’espectacle, ple d’imaginació i de creativitat, ens remet a l’aigua, l’arròs, la marjal, la llum i les festes valencianes, de Ximo Bayo a la muixeranga passant per les filaetes, el trinquet, o la lucidesa de Vicent Andrés Estellés. Sol Picó dona forma a l’animal, un animal que podria ser l’ànima navegant per les sèquies.

Sobre l’escenari, vuit ballarins de la companyia de Sol Picó, més de trenta músics d’una banda totalment integrada en la posada en escena i una impactant escenografia. A Manresa comptarem amb la intervenció especial de Carles Dénia i Sol Picó.

Amb el suport de: Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport
de la Generalitat Valenciana, Institut Valencià de Cultura i Fes Cultura

ENTRADES
DATES
dijous, 10 d'octubre de 2019 - 21:00 h