Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Música
STABAT MATER
de Rossini i Verdi, amb l’OSV i 4 cors

*ATENCIÓ: Aquest espectacle ha quedat suspès en compliment de les directrius anunciades per la Generalitat de Catalunya, i també d’acord amb les mesures preses per l’Ajuntament de Manresa, per pal·liar els efectes del Coronavirus. COMUNICAT

L’IMPONENT ‘STABAT MATER’, AMB 4 CORS I L’OSV ARRIBA AL KURSAAL EL DIUMENGE DE RAMS

 

L’Orquestra Simfònica del Vallès, en l’any del seu 25è aniversari (2012), inicià la seva primera gira de concerts de Setmana Santa que va adreçat a la participació de quatre cors -entre els quals l’Orfeó Manresà-, des de l’entusiasme i el desig de participar en un esdeveniment cultural i artístic enriquidor, hi participen tant des de la vessant musical com organitzativa. El projecte té alhora un valor musical i social, cultural i territorial. En 2020 se celebrarà la novena edició d’aquesta gira de Setmana Santa.

L’Stabat Mater és un poema que ha estat musicat al llarg dels se - gles per diversos compositors i en què es narra el patiment de Ma - ria davant la Crucifixió del seu fill. L’Orquestra Simfònica del Vallès ha triat les obres de Rossini i Verdi per celebrar la Setmana Santa.

ENTRADES
DATES
diumenge, 5 d'abril de 2020 - 18:00 h