Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
SUITE TOC NÚM. 6
Les Impuxibles, Judith Pujol i María Velasco

*ATENCIÓ: Aquest espectacle ha quedat reprogramat a aquesta data, ja que es va haver de suspendre la funció del dia 20 de març, d’acord amb les mesures preses per pal·liar els efectes del Coronavirus. 

 

Les mesures de seguretat i higiene estaran garantides a tots els espais, que veuran reduït al 50% el seu aforament i on, de moment, serà obligatori fer ús de mascareta durant les funcions.

LES GERMANES ARIADNA I CLARA PEYA PRESENTEN AQUEST CONCERT-ESPECTACLE QUE DESESTIGMATITZA LES MALALTIES MENTALS

 

Quins són els paràmetres que estableixen una societat sana? Un concert, un espectacle, un espai fronterer d’identitats velades per donar llum a un tema silenciat i amb poc espai en la nostra societat: la simptomatologia del TOC (Trastorn Obsessiu Compul - siu). Una aproximació a la perifèria dels discursos oficials contra l’hegemonia de les mirades imperants.

Les Impuxibles, companyia resident de la Sala Beckett durant la temporada 2018-19, centren la seva última peça en els col·lectius silenciats, en la desestigmatització dels trastorns mentals i en la deconstrucció dels relats oficials.

 

* Aquest és un espectacle accessible per a persones sordes en què la llengua de signes és un llenguatge escènic més.

DURADA
01:15h
DIRECCIÓ

Ariadna Peya i Clara Peya

TEXTOS

María Velasco

TRADUCCIÓ

Judith Pujol

COREOGRAFIA

Ariadna Peya

MÚSICA

Clara Peya

INTÈRPRETS

Èlia Farrero, Ariadna Peya, Clara Peya, Quim Àvila i Adrià Viñas

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador