Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Música
SUSANA SHEIMAN & OPEN GATE QUINTET
‘Christmas Songbook’

La cantant Susana Sheiman torna al Gust de Jazz amb un repertori d’estàndards de jazz clàssics de Nadal que abraça des de temes immortalitzats per Ella Fitgerard fins a Elvis Presley. Una vetllada única, en dies tan especials com l’inici de les festes de Nadal.

No us perdeu una de les gran veus del panorama jazzístic, que es fa acompanyar de tres grans músics: el pianista Xavier Algans (de la Big Band Jazz Terrassa), el contrabaixista Artur Regada (fundador de La Vella Dixieland) i el bateria Caspar St. Charles (col·laborador de grans noms de la música: J.Browne, Ch. Wood...). I té el suport d’un gran saxo tenor, Toni Solà, un vent poderós, de formació autodidacta.

El Cicle Gust de Jazz, una iniciativa conjunta del Kursaal Espai Gastronòmic i el teatre Kursaal, permet prendre alguna cosa o fer un mos mentre es gaudeix de bona música en un ambient de club amb taules disposades buscant la màxima proximitat a l’escenari.


* La localització de seients dependrà de la distribució de les taules.

Si voleu compartir taula amb altres persones que han comprar entrada feu-nos-ho saber a jordi@restaurantkursaal.cat

ENTRADES
DATES
diumenge, 22 de desembre de 2019 - 20:00 h