Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
Música
THE GRAMOPHONE ALLSTARS BIG BAND
‘Call your friends’

Quan hi ha una gran festa en marxa, mai no hi ha cap problema si hi arriba més gent. Al contrari. Benvinguts, passeu, passeu. The Gramophone Allstars Big Band ja són habitualment multitud, setze músics a l’escenari així de partida.

MÚSICA JAMAICANA, SOUL, JAZZ AMB THE GRAMOPHONE ALLSTARS BIG BAND

The Gramophone Allstars Big Band fusiona la música jamaicana dels anys seixanta (ska, rocksteady i reggae) amb diferents estils de música negra com el soul o el jazz, entre molts d’altres. Amb Barcelona com a centre neuràlgic, i sota la batuta del saxofonista bisbalenc Genís Bou, el grup ha publicat sis àlbums i ha actuat pels principals festivals, sales i festes del país, fins a convertir-se en un del projectes musicals més consolidats de l’escena actual de música negra. ‘Call your friends’ és l’últim aventura gramofònica de la banda amb temes propis però també amb versions de Stevie Wonder o Bob Marley. Benvinguts, passeu, passeu...

ENTRADES
DATES
diumenge, 3 de novembre de 2024 - 18:00 h
PREUs
18,00
ESPAI
Sala Gran
Passeig Pere III, 35 - MANRESA
ET POT INTERESSAR
VEURE’N MÉS