Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
THE OPERA LOCOS
de la Companyia Yllana

UNA BATALLA D’EGOS PLENA D’ÒPERA I MOLT D’HUMOR DE LA MÀ D’YLLANA PER CELEBRAR ELS 13 ANYS DEL KURSAAL

 

Una peculiar troupe d’òpera, formada per cinc excèntrics cantants, es disposen a fer un recital amb un repertori dels compositors més grans del gènere. Al llarg de la representació s’aniran descobrint les passions ocultes i anhels de cada un d’ells, que crearà situacions absurdes i imprevisibles.

Cinc cantants lírics són els protagonistes de ‘The Opera Locos’, un espectacle còmic operístic en què els grans èxits de l’òpera es fusio - nen amb altres estils musicals de la forma més original. Amb una singular posada en escena i amb el sentit de la comèdia d’Yllana, ‘The Opera Locos’ -premi Max 2019 al millor espectacle musicalaconsegueix apropar l’òpera a tots els públics creant una experiència nova i diferent i d’una manera fresca, inusual i divertida.

Espectacle de celebració dels 13 anys del Teatre Kursaal

DURADA
01:25h
IDEA ORIGINAL

David Ottone (Yllana) i Rami Eldar

DIRECCIÓ ARTÍSTICA

David Ottone i Joe O’Curneen

DIRECCIÓ MUSICAL

Marc Álvarez i Manuel Coves

INTÈRPRETS

Toni Comas o Javier Agulló (tenor) María Rey-Joly o Carolina Gómez (soprano) Juan Carlos Coronel (contratenor) Mayca Teba (mezzosoprano) Enrique Sánchez Ramos (baríton)

FOTOGRAFIA

Linghuen Desanto

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador