Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
MÚSICA - ÒPERA
KURSAAL - SALA GRAN
THE OPERA LOCOS
de la Companyia Yllana
ENTRADES
20,00
18,00

UNA BATALLA D’EGOS PLENA D’ÒPERA I MOLT D’HUMOR DE LA MÀ D’YLLANA PER CELEBRAR ELS 13 ANYS DEL KURSAAL

 

Una peculiar troupe d’òpera, formada per cinc excèntrics cantants, es disposen a fer un recital amb un repertori dels compositors més grans del gènere. Al llarg de la representació s’aniran descobrint les passions ocultes i anhels de cada un d’ells, que crearà situacions absurdes i imprevisibles.

Cinc cantants lírics són els protagonistes de ‘The Opera Locos’, un espectacle còmic operístic en què els grans èxits de l’òpera es fusio - nen amb altres estils musicals de la forma més original. Amb una singular posada en escena i amb el sentit de la comèdia d’Yllana, ‘The Opera Locos’ -premi Max 2019 al millor espectacle musicalaconsegueix apropar l’òpera a tots els públics creant una experiència nova i diferent i d’una manera fresca, inusual i divertida.

Espectacle de celebració dels 13 anys del Teatre Kursaal

DURADA
01:25h
IDEA ORIGINAL

David Ottone (Yllana) i Rami Eldar

DIRECCIÓ ARTÍSTICA

David Ottone i Joe O’Curneen

DIRECCIÓ MUSICAL

Marc Álvarez i Manuel Coves

INTÈRPRETS

Toni Comas o Javier Agulló (tenor) María Rey-Joly o Carolina Gómez (soprano) Juan Carlos Coronel (contratenor) Mayca Teba (mezzosoprano) Enrique Sánchez Ramos (baríton)

FOTOGRAFIA

Linghuen Desanto

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador
ET POT INTERESSAR
MÚSICA
diumenge, 22 de desembre - 20:00 h
MÚSICA
diumenge, 29 de desembre - 18:00 h
MÚSICA
dimecres, 1 de gener - 19:00 h
ÒPERA
dissabte, 4 de gener - 21:00 h