Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
MÚSICA
KURSAAL - SALA GRAN
THE RIVER TROUPE GOSPEL SALLENT
‘Gospel & Tribut’
ENTRADES
15,00
12,00
12,00

La seva energia, força, sentiment, il·lusió, un repertori variat combinat amb una alegria i felicitat que neix a l’escenari i s’encomana per tota la platea són els trets essencials d’aquest cor sallentí dirigit per Jaume Riu i Vicen Alfonso i que després de dos anys torna al Kursaal presentant el seu nou espectacle que combina temes gospel amb els que ells anomenen ‘Tribute’, un homenatge a artistes que han marcat la història de la música com Madonna, Marvin Gaye, U2, Dolly Parton, Michael Jackson, Carole King i Leonard Cohen.

The River Troupe Gospel un cor nascut l’any 2010 de la Coral La Troupe del Riu, és format actualment per més de 60 cantaires amb una dimensió intercomarcal amb cantaires de Sallent, Cabrianes, Balsareny, Avinyò, Manresa, Sant Joan de Vilatorrada, Sant Fruitós de Bages, Berga, Navàs, Sant Salvador de Guardiola, Artés i Barcelona i l’acompanyament musical de la Banda TRTG.

Una sacsejada musical i vital que de ben segur no us deixarà indiferents.

DURADA
01:20h
DIRECCIÓ

Vicen Alfonso i Jaume Riu

PIANO

Jaume Riu

BATERIA

Aleix Serra

GUITARRA

Clara Oliveras

BAIX

Iris Abancó

COR

The River Troupe Gospel Sallent

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador
ET POT INTERESSAR
MÚSICA
divendres, 15 de desembre - 21:00 h
MÚSICA
dilluns, 1 de gener - 19:00 h
MÚSICA
diumenge, 14 de gener - 18:00 h