Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
MÚSICA
KURSAAL - SALA PETITA
TONTXU
L’essència del cantautor

Era encara un adolescent quan va compondre més de tres-centes cançons mentre treballava als 40 Principals de la Cadena Ser a Bilbao. Allà, alguns dels seus entrevistats, com Inma Serrano, Pedro Guerra o Javier Álvarez, l’animarien a anar a Madrid i provar sort al ja mític local Libertad 8. I l’intent va valdre la pena. Al cap de poc, Tontxu Ipiña ja formava part d’aquella escuderia de cantautors que s’erigia en el relleu generacional dels més clàssics.

Tontxu va ser a El Club de la Cançó el 2003 i el 2006. I també va venir a Manresa el 2003 per paticipar en el disc en directe d’Els Convidats, “Inventari”. L’últim cop que va cantar al Club era a punt de fer els 34 i tenia 4 discos publicats. Ara ja n’ha fet 50, té 13 discos i acumula en el seu bagatge un nombre incomptable de concerts arreu d’Espanya i també per l’Amèrica Llatina. Retrobar-lo de nou a El Club de la Cançó ens fa tanta il·lusió a nosaltres com a ell.


EL CANTAUTOR BASC TORNA PER TERCER COP A EL CLUB DE LA CANÇÓ

DURADA
01:15h
VEU I GUITARRA

Tontxu

Organitza
PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador
ET POT INTERESSAR
MÚSICA
2 i 3 de desembre - 18:00 h
MÚSICA
dissabte, 2 de desembre - 20:00 h
MÚSICA
diumenge, 3 de desembre - 18:00 h
MÚSICA
dissabte, 9 de desembre - 20:00 h