Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Música
TRANQUILA - CELESTE CANTA CHAVELA
Un viatge musical per la vida de Chavela Vargas

‘Tranquila’ és un cant de llibertat, d’amor i de vida, una festa pels difunts, una celebració de la vida i de la mort d’una figura cabdal dins del món de la música popular, la cantant mexicana Chavela Vargas de la qual aquest 2022 es celebra el 10è aniversari de la mort. Celeste Alías hi posa la cara, la veu i el nom en aquesta celebració, explorant noves sonoritats acompanyada de dos talentosos músics: el guitarrista Santi Careta i el bateria Oriol Roca.

Chavela era un gran personatge, autèntica pionera de l’univers LGTBI. Viatjarem per la seva vida a través de passatges biogràfics, reflexions i confessions i desvetllarem el significat d’algunes de les seves cançons, com la conegudíssima ‘Macorina’ que va ser una clara reivindicació queer de l’època. I també èxits com ‘Paloma negra’, ‘El último trago’, ‘Llorona’, ‘Se me olvidó otra vez’, ‘Volver’, o ‘Juan charrasqueado’, reinterpretats per a l’ocasió amb una nova mirada musical al llegat d’aquesta gran dama irrepetible.


UN VIATGE PER LA VIDA DE CHAVELA VARGAS A TRAVÉS DE LA VEU DE CELESTE ALÍAS

ENTRADES
DATES
dimarts, 1 de novembre de 2022 - 18:00 h