Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
MÚSICA
KURSAAL - SALA GRAN
TROIA, UNA VERITABLE ODISSEA
amb la cia. Cor de Teatre
ENTRADES
20,00
18,00
10,00
6,00
ESPECTACLE INCLÒS EN UN ABONAMENT

La companyia Cor de Teatre torna al Kursaal, -on ja van interpretar ‘Operetta’ i ‘Allegro’-, amb un nou espectacle: TROIA, una veritable odissea! Un muntatge polifònico-teatral a partir dels relats de ‘La Ilíada’ i ‘L’Odissea’ en què els 30 intèrprets ens faran viatjar amb les seves veus per alguns dels episodis més representatius d’aquests dos poemes èpics fundacionals de la cultura europea.

Aquesta odissea musical és alhora un recorregut a cappella a través de grans cors de la història de la música, amb peces de compositors com Purcell, Bach, Händel, Mozart, Verdi o Wagner.

Reviurem el món de l’Olimp i els seus déus, el conjur de l’amor d’Helena i Paris i assistirem en directe a la Guerra de Troia. Acompanyarem Ulisses per perilloses aventures de tornada a Ítaca on l’esperen Penélope i els pretendents que volen arrabassar-li l’esposa i el reialme.

Un espectacle sense text i per a tots els públics, una fusió escènica i musical potent, expressiva i molt plàstica. ‘La Ilíada’ i l’’Odissea’ com mai te les han explicades!

DURADA
01:15h
GUIÓ I DIRECCIÓ MUSICAL

David Costa

DIRECCIÓ ESCÈNICA I COREOGRÀFICA

Joan Maria Segura i Bernadas

ARRANJAMENTS

Pere-Mateu Xiberta

COR

Cor de Teatre

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador
ET POT INTERESSAR
MÚSICA
dissabte, 2 de novembre - 21:00 h
MÚSICA
diumenge, 3 de novembre - 18:00 h
TEATRE
dissabte, 9 de novembre - 21:00 h
MÚSICA
divendres, 15 de novembre - 21:00 h