Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Teatre
UNA GOSSA EN UN DESCAMPAT
de Clàudia Cedó

La Júlia i en Pau esperen un nen. Ella està de cinc mesos quan l’embaràs es complica. Arriben a l’hospital esperant que els diguin que el mal de panxa és normal, però se’ls queden ingressats. En una setmana hauran de fer-se a la idea que perden el seu fill. Passaran per moments difícils, intensos, feliços, dramàtics i còmics, tot alhora, tot un garbuix.

‘Una gossa en un descampat’ explica la història de superació d’aquesta parella que, com tantes d’altres, haurà d’enfrontar-se al fet de parir una criatura morta. Aprendre alguna cosa de tot això. Plantar cara al monstre de les pròpies pors. Descobrir que tens uns recursos amagats en un racó del teu soterrani que surten quan els necessites, quan els invoques.

‘Una gossa en un descampat’ acaba d’obtenir un triple reconeixement als Premis de la Crítica 2018. L’obra de Clàudia Cedó, dirigida per Sergi Belbel, ha estat guardonada en les categories de Millor Text, Millor Espectacle i Millors Actrius Principals, premi compartit entre les actrius Maria Rodríguez i Vicky Luengo*.

 

*Des d'aquest estiu al Festival Grec, l'actriu Vicky Luengo és subsituïda per Miriam Monlleó. 

ENTRADES
DATES
diumenge, 20 d'octubre de 2019 - 18:00 h