Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Teatre
UNA NOCHE SIN LUNA
de Juan Diego Botto

UN VIATGE A L’UNIVERS DE FEDERICO GARCÍA LORCA, INTERPRETAT PER JUAN DIEGO BOTTO

Juan Diego Botto i Sergio Peris-Mencheta es retroben després de l’èxit d’‘Un trozo invisible de este mundo’ –guanyadora de 4 Premis Max i que vam veure al Kursaal el 2014– per proposar-nos un viatgea través de l’univers del poeta granadí Federico García Lorca.

Una noche sin luna és una peça commovedora i sorprenent que ens parla de Lorca des d’una sensibilitat del segle XXI, com si el mateix Federico fos avui aquí amb nosaltres. Un  recorregut amb molta ironia, emotivitat i sentit de l’humor per alguns dels aspectes menys coneguts de la vida i obra de Lorca: el seu pas per la residència d’estudiants, les crítiques rebudes per Yerma, la seva relació amb la premsa, els seus amors, la tensió dels seus últims anys…

Una peça viva, atrevida i dinàmica en la qual la paraula de Lorca, la seva vida i el seu món serveixen de mirall del nostre.

 

ATENCIÓ! En aquesta funció l'actor fa 3 accions/escenes de curta durada a la Platea i des  de l'Amfiteatre no es veurà. Tot i ser un moment puntual que no afecta la comprensió de l'espectacle,  les entrades d'Amfiteatre tenen un preu reduït de 15€ (6€ menors de 30 anys). 

ENTRADES
DATES
dijous, 27 d'octubre de 2022 - 19:00 h