Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
MÚSICA
TEATRE CONSERVATORI - TEATRE
WOM’S COLLECTIVE
Talent femení
ENTRADES
15,00
12,00

WOM’S Collective és una proposta liderada per la baterista i compositora Laia Fortià i la cantant, pianista i compositora Clara Luna que té com a finalitat unir talent femení forjat dins el panorama musical català actual.

Després d’haver treballat durant més de 4 anys juntes amb el grup WOM arranjant, cançons d’altres artistes, ara decideixen donar veu també a les seves pròpies composicions. Per dur-ho a terme Clara Luna (piano i veu) i Laia Fortià (bateria i veu) s’uneixen a la santpedorenca Anaïs Vila (guitarra i veu), Gessamí Boada (teclats i veu) i Magalí Datzira (baix elèctric i veu).

Juntes aconsegueixen un so personal i característic que ens transporta dins l’univers musical d’aquestes dones creadores en què l’element unificador de les cançons és la suma de les veus i el teixit sonor que es crea quan s’entrellacen amb els diferents instruments.

DURADA
01:15h
VEU I TECLAT

Clara Luna

BATERIA I VEU

Laia Fortià

GUITARRA I VEU

Anaïs Vila

TECLAT I VEU

Gessamí Boada

BAIX I VEU

Magalí Datzira

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador
ET POT INTERESSAR
MÚSICA
divendres, 1 de novembre - 21:00 h
MÚSICA
dissabte, 30 de novembre - 19:00 h
MÚSICA
dijous, 24 d'octubre - 20:00 h
MÚSICA
divendres, 25 d'octubre - 21:00 h