Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
XIULA
'Dintríssim'

Els quatre músics de Xiula estan esgotats dels seus viatges i decideixen iniciar l’aventura definitiva: un recorregut per l’interior del cos humà on podran descobrir alguns dels secrets i de les problemàtiques que s’amaguen en cadascun de nosaltres. Un viatge que no deixa de ser la metàfora d’un moment introspectiu que creiem mes necessari que mai; un aturar-se per respirar, tancar els ulls i mirar cap endins.

L’espectacle és un concert teatralitzat on les noves cançons de Xiula es combinaran amb alguns dels clàssics del grup. A través de la música, l’humor i acompanyats per projeccions anatòmiques sorprenents, els Xiula s’enfrontaran al sucre, vibraran amb els polls, gaudiran d’una meditació màntrica col·lectiva, rapejaran sobre la verdura i el peix, i tractaran altres temes que afecten a tots i totes, com els mocs o les pantalles.

Melodies modernes i lletres crítiques en un espectacle interactiu per a tots els públics que us pentinarà els chakres.

DURADA
01:10h
CREACIÓ I DIRECCIÓ:

Xiula

LLETRA I MÚSICA:

Xiula

MÚSICS I EDUCADORS

Rikki Arjuna, veu i guitarres
Jan Garrido, veu i guitarres
Adrià Heredia, baix i veus
Marc Soto, percussió, bateria i veus

DISSENY ARTÍSTIC

Xavi Orive 

PROJECCIONS

Xavi Serrahima

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador