Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Teatre
YO SOBREVIVÍ A EGB
de Jordi Merca

‘Yo Sobreviví a la EGB’ és un xou que rememora la dècada dels 80 i, en especial, les situacions més rocambolesques que vam viure al ‘cole’. Un espectacle creat per l’humorista Jordi Merca que et farà tornar a ser aquell que va ser a través de l’humor, i en el qual no faltaran picades d’ull a la televisió i a la música de l’època.

Aquest és el xou d’humor perfecte per a tots aquells que vau patir aquesta maleïda època en què els nostres pares ens vestien de manera ridícula per enviar-nos a l’escola. L’època dels vuitanta va fer molt mal. Si ets post-Naranjito, però sobretot si ets pre-Cobi, sens dubte, ‘Yo Sobreviví a la EGB’ és el teu xou.

Espectacle en castellà

 

** Aquest espectacle estava programat inicialment el divendres, 18 d'octubre, però a causa de la convocatòria de vaga general, a la qual el Kursaal s'adhereix, el muntatge s'ha ajornat fins el divendres 25 d'octubre en els mateixos horaris.

ENTRADES
DATES
divendres, 25 d'octubre de 2019 - 21:00 h
divendres, 25 d'octubre de 2019 - 23:00 h