Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
ESPECTACLES
CONCERT HOMENATGE JORDI FÀBREGAS - PÒRTIC FIRA MEDITERRÀNIA 2021
10/10/2021

El concert Pòrtic de la 24a edició de la Fira Mediterrània de Manresa -celebrat el diumenge 10 d'octubre de 2021- va homenatjar el músic sallentí Jordi Fàbregas, mort a principis d'aquest any. Diversos dels artistes que van compartir escena amb qui va ser l'ànima del Tradicionàrius o que hi van tenir una forta vinculació hi van prendre part, com ara Artur Blasco, Simone Lambregts, Isidre Peláez, Toni Torregrossa, Cati Plana, Marc Egea i Eduard Casals...

Tots ells van compartir amb Jordi Fàbregas formacions com El Pont d'Arcalís, Primera Nota, Les Violines o Urbàlia Rurana.L'obertura del concert va anar a càrrec de l'Escola Municipal de Música Cal Moliné de Sallent i del cor InCordis de Manresa.

El concert va ser una iniciativa conjunta entre la Fira Mediterrània, el CAT Tradicionàrius, l'Associació d'Arrel i el Teatre Kursaal de Manresa.