Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
CELEBRACIONS
GALA DELS 25 ANYS D'EL GALLINER
20/12/2020

Ara veureu un espectacle especial, amb moments per al record, projeccions de vídeos i fotografies per recordar la trajectòria de l'Associació Cultural El Galliner amb les persones que d’una manera o altra han col·laborat amb l'entitat durant aquest quart de segle. Tot, amb la companyia del Mag Lari, i presentat per Cristina Gonzàlez, David Pintó i Marc Borrós.

Acte celebrat el 20 de desembre de 2020 a la Sala Gran del Kursaal per celebrar els 25 anys de l'Associació Cultural El Galliner. 

El 24 de desembre de 1995 El Galliner es va presentar en societat dins del marc d’una visita teatralitzada a l’interior del teatre Kursaal, que estava tancat des de l’any 1988. I ho feia amb 3 objectius:impulsar la recuperació del teatre Kursaal, gestionar la programació municipal de teatre i dansa a Manresa i col·laborar en la dinamització cultural del Bages.

PRESENTADORS

Mag Lari
Cristina Gonzàlez
Marc Borrós
David Pintó