Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
ACTIVITAT PARALEL·LA
Amb el musicòleg Ovidi Cobacho
dimarts, 27 d'octubre
19:30 h
Videoconferència Online
+ INFO
Gratuït

El musicòleg Ovidi Cobacho ens oferirà una xerrada introductòria al concert 'Beethoven, el cant dels pobles' per introduir-nos en la figura de Beethoven. En aquesta ocasió la xerrada es farà el dimarts, 27 d'octubre a les 19:30h a través d'internet en format videoconferència a través de ZOOM. 


Per inscriure's a la xerrada cal enviar un correu electrònic a comunicacio@mees.cat.
Les places són limitades i la inscripció es podrà fer fins el diumenge 25 d'octubre.

TEATRE
‘La aventura del pensamiento. 1a’
dijous, 29 d'octubre
20:00 h
Kursaal Sala Petita
+ INFO
ENTRADES
12€ / 10€

AMB MÚSICA I PARAULES L’ESPECTACLE REFLEXIONA SOBRE L’AVENTURA DE NÉIXER 

‘Dar a luz’ és l’epopeia d’un naixement. També és una trobada. Una trobada amb una cantant i un contacontes, amb contes que expliquen la creació; la necessitat vital de la música, del conte, de la paraula. Una trobada amb paraules que toquen, paraules que fan costat i fan venir ganes de viure; paraules que permeten néixer i tornar a néixer; que ens permeten decidir arribar a aquest món i habitar-lo.

‘La aventura del pensamiento’ és un projecte de tres espectacles en què es pensa, amb contes, amb música, amb imatges, el pensament. Aquesta primera part està dedicada a l’acte de donar a llum, de donar vida, de néixer, de venir a el món.

Amb l’espectacle es recordaran els 20 anys de Mitjorn. Casa de Naixements de Sant Vicenç de Castellet.

 

Espectacle en castellà.
Entrades a la venda a partir del 25 d'agost. 

MÚSICA - PÚBLIC FAMILIAR - CIRC
de David Moreno Cia & Cristina Calleja
divendres, 30 d'octubre
20:30 h
Kursaal Sala Gran
+ INFO
ENTRADES
18€ / 15€ / 6€

ENTRAREM EN UN UNIVERS ÚNIC EN QUÈ LA MÚSICA, LA DANSA I EL CIRC ENS ABDUIRAN PER CELEBRAR PLEGATS EL 5.000’ DIES DEL KURSAAL

 

L’espectacle ‘Flotados’ de David Moreno & Cia. i Cristina Calleja arriba al teatre Kursaal després d’un gran èxit internacional i d’haver estat guardonat amb el Premi MAX al millor espectacle de teatre de carrer.


Un piano de cua penjat a 8 metres d’alçada és la porta d’entrada a un món únic on es mesclen música, dansa, acrobàcia, poesia, vídeoprojeccions i llum. Una història d’amor emocionant, màgica i delicada entre dos somiadors amb ànsies de volar.


Al Kursaal farem festa grossa amb aquest espectacle d’alçada: celebrarem el 5.000 dies de la reobertura del Kursaal!

Entrades a la venda a partir del 25 d'agost. 

PÚBLIC FAMILIAR - TEATRE
‘Que bèstia!’
diumenge, 1 de novembre
12:00 h
Kursaal Sala Gran
+ INFO
ENTRADES
15€ / 12€ / 10€

TORTELL POLTRONA PRESENTA EL SEU NOU ESPECTACLE, INSPIRAT EN ELS GRANS PALLASSOS D’INICIS I MITJANS DEL SEGLE XX 

Amb aquesta exclamació, Que Bèstia!, que ha fet popular fins al punt d'incorporar-lo al nostre llenguatge, Tortell Poltrona presenta el seu nou espectacle, inspirat en els grans pallassos de principis i mitjans del segle XX que ens han deixat un llegat que no marceix.  

Situacions absurdes i gags que ens fan petar de riure, igual com quan es van crear, ja fa dècades. Un espectacle en què no faltarà la música; un homenatge als personatges que van fer riure els nostres avis i que també ens han fet riure a nosaltres. Tres pallassos, tres exponents de la condició humana que ens posen de relleu la joia de viure.

 

Espectacle per a tots els públics.


Consulta les mesures de seguretat i prevenció de la COVID-19
 AQUÍ

 

MOSTRA’N MÉS
ÚLTIMA HORA