Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
TEATRE
d’Iris Hinojosa i Gerard Vilardaga
dijous, 21 d'octubre
19:00 h
Kursaal Sala Petita
+ INFO
ENTRADES
12€ / 10€

UN ESPECTACLE TRAGICÒMIC DE LA COMPANYIA BERGUEDANA TRÀFEC TEATRE

‘L’assistenta’ és un viatge tragicòmic als intestins de l’estat del benestar i les seves flatulències de la mà d’una treballadora social a punt de caure a l’abisme professional i personal.

La peça, interpretada per la companyia berguedana Tràfec Teatre, és un monòleg conduït per una psicoanalista amb mà de ferro que exerceix de directora d’escena per guiar la protagonista pel corriol de les misèries socials.

‘L’assistenta’ és crítica i, sobretot, autocrítica sobre el present que estem construint entre tots. Però, al final del túnel, sempre hi ha llum.


Consulta les mesures de seguretat i prevenció de la COVID-19 AQUÍ

MÚSICA
‘Perifèria’
divendres, 22 d'octubre
20:00 h
Kursaal Sala Gran

EL NOU TREBALL DE LA PIANISTA CLARA PEYA QUE DESCOBREIX L’UNIVERS DE LES PERIFÈRIES


‘Perifèria’
és l’onzè àlbum de la pianista Clara Peya. El seu univers s’inspira aquest cop en els espais de pas, en els marges, en allò que no han volgut que mirem. Les perifèries reals i emocionals que genera un sistema hostil que no abraça tothom. Els perímetres que emmarquen i classifiquen allò que és normatiu i la necessitat de dinamitar-ho tot per habitar un nou espai sense límits.

‘Perifèria’ és un viatge als no lloc, espais buits, buidats. També un viatge a les fronteres del so, a través d’un estil pop amb electrònica minimalista i amb una clara aposta pel so de piano de paret amb sordina com una opció estètica que respon també a una opció política: donar espai a allò arraconat, menystingut. Un nou repertori de cançons profundes combinades amb passatges instrumentals d’un pianisme magnètic.


Consulta les mesures de seguretat i prevenció de la COVID-19 AQUÍ

PÚBLIC FAMILIAR
a càrrec de Les Anxovetes
dissabte, 23 d'octubre
17:30 h
Teatre Conservatori Espai Escènic
+ INFO
ENTRADES
8€ / 6€

UN CONTE MUSICAT A RITME D’HAVANERA!

‘Ondina’ és un conte musicat i, alhora, un concert teatralitzat. I és que entre diàlegs i cançons, Les Anxovetes expliquen la història de tres germanes que vivien a la muntanya, però enyoraven molt el mar, ja que havien nascut allà. El seu pare era mariner i va morir en una tempesta mentre pescava. La mare, plena de tristesa, va decidir que ja no volia saber res més del mar i es va endur les seves tres filles a viure a la muntanya.


Amb el temps, decidides a tornar al lloc on pertanyien i fins i tot de fer-se mar endins, les germanes s’acomiaden de la mare i emprenen un viatge seguint la crida de les ondines -les heroïnes protectores de l’aigua- i així redescobreixen el món de l’havanera i tot allò que l’envolta: les barques, els mocadors blancs, les tavernes, l’avi que va anar a Cuba, el rom cremat... i moltes coses més!

A partir de 3 anys


Consulta les mesures de seguretat i prevenció de la COVID-19 AQUÍ

TEATRE
d’Eduardo de Filippo
23 i 24 d'octubre
Diverses sessions
Kursaal Sala Gran
+ INFO
ENTRADES
28€ / 26€ / 6€

UNA COMÈDIA PRODUÏDA PER LA PERLA29 I PROTAGONITZADA PER CLARA SEGURA

Després de 25 anys de viure mantinguda per Domenico Soriano i de múltiples negatives a casar-se amb ella, Filumena decideix fingir una malaltia greu per aconseguir que al llit de morta Domenico l’accepti en matrimoni. La casa és plena de metges i veïns, i enmig d’aquest ambient fúnebre arriba el capellà per donar-li l’extremunció i s’organitza el casament. A l’habitació del costat, una
jove amant de Domenico espera que Filumena traspassi... Però un cop casats, Filumena s’aixeca del llit fresca com una rosa, i aquí comença l’espectacle. Què ha empès a Filumena a muntar tota aquesta farsa? Per què la seva obsessió per casar-se amb Domenico?

Els aires de l’Itàlia d’Eduardo De Filippo tornen a La Perla 29 per oferir-nos un retrat a la napolitana on l’estima es posa a prova i ens recorda que l’amor, de vegades, rebota en direccions oposades.


Consulta les mesures de seguretat i prevenció de la COVID-19 AQUÍ

MOSTRA’N MÉS
ÚLTIMA HORA
KURSAAL DIGITAL